Transportbanden zijn veelzijdig inzetbaar

IBS - Grobbendonk - TransportbandenIBS uit Grobbendonk heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de specialist in het produceren, installeren en onderhouden van transportbanden. Transportbanden worden met recht en rede wel eens de werkpaarden van de industrie genoemd. U kan ze werkelijk overal inzetten. Van het transport van bulkgoederen zoals bijvoorbeeld zand, kolen, ertsen, granen tot het transporteren en/of positioneren van verpakkingen zoals bijvoorbeeld eieren, tv-schermen en andere gevoelige producten. Zowel horizontaal, verticaal, diagonaal als een combinatie van deze richtingen is mogelijk met transportbanden. Door de grote diversiteit van de te gebruiken banden kan bijna alles op een transportband vervoerd worden.

Verzorgd maatwerk voor voedingsbanden

Een bijzondere groep binnen de transportbanden vormen de voedingsbanden. Die worden geconstrueerd met de nodige aandacht voor hygiëne, temperatuurbereik, reinigbaarheid en de omgeving waarin ze werken. We leveren hoogkwalitatief maatwerk af met veel kennis van zaken.

Hebt u nog vragen? Of wilt u graag een gedetailleerd offerte? Neem dan nu zeker contact op. Wij staan u met raad en daad bij in het ontwerp en de uitvoering van uw transportbanden.IBS is ook gespecialiseerd in het produceren en installeren van transportschroeven, kettingtransporteurs, elevatoren, maal- & breeksystemen, silobouw, drogers en metaalconstructies. We doen ook alle onderhoud en herstellingen. U kan ons hiervoor 7 dagen op 7 bereiken.

Back to Top