Kiest u voor een continusysteem?

Bij de doorstroomdrogers of continusystemen passeert de vochtige maïs eerst door een verwarmde zone. In deze zone bepaald de mate van verwarming de doorstroomsnelheid. Hierna wordt de maïs gelost in een afkoelzone om daarna getransporteerd te worden naar de opslagplaats. Dit is een continu proces, vandaar ook de term continusysteem. Wij leggen u graag de voor- en nadelen van dit systeem of van andere drogers uit.
Vertrouw op onze vakkennis!

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site