IBS is sterk in kettingtransporteurs

IBS - Grobbendonk - KettingtransporteursHet produceren en installeren van kettingtransporteurs is een derde specialisatie waarin  IBS sterk is. Kettingtransporteurs zijn de eerste keuze bij transport over middelgrote en grote afstand of wanneer er nagenoeg restloze versleping gevraagd wordt. Door het gebruik van moderne materialen en kunststoffen maken de moderne kettingtransporteurs bijzonder weinig lawaai en hebben zij ook een grote treksterkte. Net zoals bij transportschroeven kunnen ook hier meerdere aftappunten voorzien worden. In tegenstelling tot transportschroeven en transportbanden is er bij het gebruik van een standaard kettingtransporteur slechts een geringe hellingshoek mogelijk, maximum 20°. Speciale uitvoeringen kunnen grotere hellingshoeken aan.

IBS garandeert u ook hier hoogkwalitatief maatwerk voor een interessante prijs. Zij spelen daarmee perfect in op uw verwachtingen en behoeften. Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker contact op. Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw kettingtransporteurs.

U kan als bedrijfsleider bij ons ook terecht voor al uw transportbanden, transportschroevenelevatoren, maal-& breeksystemen, silobouw, drogers en metaalconstructies. Voor uw onderhoud en herstellingen staan we zelfs tijdens het weekend klaar.

Back to Top